Thursday, August 11, 2011

Ένας ατελείωτος υπόκοσμος όλη η Ελλάδα...

Αχ! Ελλάδα μου καημένη πως σε κατάντησαν οι κάθε είδους φωστήρες και σωτήρες πολιτικοί. Άνθρωποι που τελικά πρέπει να στηρίζονται στον υπόκοσμο για να διατηρούν την καρέκλα τους και διαχρονικά να μην έχουν την διάθεση αλλά και τη δύναμη να δώσουν ένα βαρύ κτύπημα στο έγκλημα...αφού μάλλον και οι ίδιοι είναι "εγκληματίες" σε βάρος του ταλαίπωρου Ελληνικού αγνού λαού που υποφέρει. Ενός λαού που αγωνίζεται για αξίες, για ήθος, για αξιοκρατία, για εντιμότητα, για ελευθερία προκειμένου να αποτινάξει από πάνω του το διαχρονικά σχηματισθέν στίγμα του τεμπέλη, του αδιοργάνωτου, του πονηρού που δημιούργησαν με τις πολτικές τους όλοι αυτού που μας σώζουν. Λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ (Κράτος) σχετικά με τις ποδοσφαιρικές ομάδες (ΚΑΒΑΛΑ, ΒΟΛΟΣ), των οποίων οι ηγέτες εμπλέκοντο σε σκάνδαλα στημένων αγώνων και παράνομου στοιχηματισμού αλλά και άντληση από αυτά τεράστια χρηματικά ποσά, πρέπει να αποτελέσει πλέον απόδειξη σε όλο το κόσμο ότι η πολιτεία είναι φαιδρή, δεν υπάρχει διάθεση καταστολής του εγκλήματος, αντίθετα δικαιώνει και αναγάγει σε αξιοσέβαστους και αξιοπρεπείς όλους τους απατεώνες, κλέφτες, μιζαδόρους και καταπατητές των ηθικών αξιών του Ελληνικού λαού.
Η συντεχνίες ΚΡΑΤΟΥΣ - ΜΑΦΙΟΖΩΝ καλά κρατεί και διαφεντεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο, που με τις απόλυτα δίκαιες αποφάσεις του κράτους ανατριχιάζει όλο το πανελλήνιο. Πρέπει λοιπόν να απευθύνω προσωπικά ένα τεράστιο "ΜΠΡΑΒΟ" στο Ελληνικό κράτος το οποίο δια του αρμόδιου υπουργού του χύνει κροκοδείλια δάκρυα για την άδικη απόφαση στην κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ από πίσω τρίβει τα χέρια του διότι μάλλον όλοι αυτοί οι μαφιόζοι, που καταδυναστεύουν τον Ελληνα οικονομικά και ηθικά, έχουν κάποιον άσσο στο μανίκι τους εναντίον αυτών που κυβερνούν και τους κρατούν στο χέρι. Αλλοιώς δεν δικαιολογείται μία τέτοια κατάσταση. Νομίζω ότι είναι ηλίου φαεινώτερον ότι η πολιτεία έχει ανάγκη από απατεώνες, κλέφτες, εκμεταλλευτές συνειδήσεων, υβριστές και γενικά κακοποιών στοιχείων, γιατί μάλλον σ' αυτούς στηρίζεται για να διατηρήσουν κάποιοι μεγαλοσχήμονες την θέση και την καρέκλα τους και να συνεχίζουν να καταδυναστεύουν το περι δικαίου αίσθημα του αγνού Έλληνα, καταστώντας τον θύμα και συνένοχο στις ανομίες τους. .
Εγώ καταθέτω απερίφραστα την απέχθεια μου προς τις πρακτικές και τις πολιτικές του κράτους, αισθάνομαι όνειδος για τις άδικες αποφάσεις και κάλυψη ανομιών, ντροπή και αηδία για την κονιορτοποίηση και σύνθλιψη υγιών επιχειρηματιών στο χώρο του ποδοσφαίρου και ανάδειξη όλων αυτών που υπηρετούν την ανομία και την σαθρότητα, βασιζόμενοι μάλλον σε άλλους με μεγαλύτερες επιρροές τόσο στην "ανεξάρτητη δικαιοσύνη" όσο και στις πολιτκές πρακτικές.
Πήγαινα στο γήπεδο για πολλά χρόνια και χαιρόμου το παιχνίδι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, γιατί με τους αντιπάλους είμαστε φίλοι, καθόμασταν στις ίδιες κερκίδες και διασκεδάζαμε. Έτσι έμαθα και στα παιδιά μου. Να πηγαίνουν στο γήπεδο και να απολαμβάνουν τον αγώνα. Όταν άρχισαν τα πολιτικά παιχνίδια εξουσίας και πρακτικής φάνηκαν τα πρώτα σημάδια επιβολής μαφιόζικων τρόπων συμπεριφοράς και χειραγώγησης προς τους φιλάθλους. Μέχρι που φτάσαμε εδώ σήμερα, την αποφράδα ημέρα της απονομής αθλητικής δικαιοσύνης σε απατεώνες για στημένα παιχνίδια που ο απλός κόσμος είχε επενδύσει μερικά ευρώ από το υστέρημα του , όταν κάποιοι μαφιόζοι πλούτιζαν σε βάρος του. Τελικά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι απλά μία ουτοπία και το κράτος φαιδρό και αδύναμο.
Προτείνω απλά την επιστροφή όλων των αγνών φιλάθλων πίσω στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, να υποστηρίξουμε τις τοπικές μας ομάδες και να απολαμβάνουμε τον κάθε αγώνα μαζί με τους φίλους μας δίπλα δίπλα. Να δώσουμε ώθηση στον ερασιτέχνη. Να απαξιώσουμε το Ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα, να μην ξαναπάμε στα γήπεδα των επαγγελματικών και να παρακολουθούμε από το σπίτι μόνο ξένο ποδόσφαιρο, μέχρι αυτό το έρημο και εξαρτημένο από κάποιους περίεργους τύπου Κράτος καταφέρει να καθαρίσει την κόπρο του αυγεία από το Ελληνικό Ποδόσφαιρο..

0 comments:

Post a Comment